Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou atac dur la adresa tehnocraţilor: Ecologiştii îi fac praf pe oamenii lui Dacian Cioloş

dacian ciolos

Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş e mitraliat din toate părţile. Ecologiştii sunt ultimii care "au sărit la gâtul" celor din Executiv.

"De la instalare și până în prezent, singura preocupare a miniștrilor tehnocrați a fost imaginea. Nu a României, ci a lor.

În 2015, Dacian Cioloș și colegii lui au fost prezentați ca o unică și excelentă soluție pentru România. De bună ce a fost, garda de miniștri a fost schimbată în permanență. Și s-a mers din rău în mai rău.

Faptul că țara bate pasul pe loc nu-i deranjează pe „specialiștii” proptiți în fruntea ministerelor. În schimb, faptul că românii nu le mai dau nici măcar notă de trecere îi irită la culme pe tehnocrați. E drept că prejudiciul de imagine încurcă grav ploile PNL-ului, prin urmare toate eforturile sunt concentrate acum pe recuperarea acestui handicap.

Așa se face că, deși țara noastră stă foarte prost la capitolul absorbția fondurilor europene, ministrul Cristian Ghinea este prezent în toată media românească. Deși rezultatele la bacalaureat au fost mult sub așteptări, anul școlar debutează cu aceleași probleme iar șomajul în rândul tinerilor este în continuă creștere, ministrul educației Mircea Dumitru, când nu se ocupă cu verdictele de plagiat, vorbește mult despre viitorul lui politic. Sistemul de sănătate este la pământ, spitalele sunt în aceeași situație deplorabilă, însă posturile de televiziune fac un „breaking news” din orice mișcare, inutilă, a ministrului Vlad Voiculescu. România are mari probleme legate de defrișările ilegale, apă, poluare, dar tot ce am văzut au fost imaginile cu premierul Dacian Cioloș trăgând după el un sac în care a adunat câteva hârtiuțe din Delta Văcărești.

Ce au uitat specialiștii în PR să le spună tehnocraților este că românii nu se hrănesc, nu-și achită datoriile, nu-și tratează afecțiunile și nu-și cresc copiii cu „like-uri”, „fallowers” sau „share”. Românii au nevoie de infrastructură, de locuri de muncă, de școli și spitale moderne și bine dotate, altfel spus, de bunăstare. Iar la aceste capitole, în dreptul Guvernului Cioloș nu putem să punem decât un mare zero.", a spus Dănuț Pop, şeful Partidului Ecologist Român într-un comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.