Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou baron PSD în Dosarul lui Hrebenciuc, Adam şi Sîrbu

psd

Procurorii DNA mai lansează o bombă pe piaţă. Din dosarul prin care se solicita încuviinţarea arestării preventive pentru Viorel Hreneciuc şi Ioan Adam reiese că un alt baron PSD a fost racolat de reţea.

Este vorba de Cătălin Nechifor, preşedintele CJ Suceava care este pomenit în momentul în care inculaţii din dosar în frunte cu Viorel Hrebenciuc l-au contactat pentru a cumpăra din bani publici un teren pe care apoi să îl achiziţioneze ei:

"Prin ordonanța din data de 25 august 2014 s-a dispus extinderea urmăririi penale și sub aspectul comiterii unei noi infracțiuni de instigare la abuz în serviciu, prev. de art. 47 C.pen. rap. la art. 132 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 297 alin. 1 C.pen. constând în aceea că BENGESCU DAN COSTIN, IACOB SORIN ION, HREBENCIUC VIOREL, cu sprijinul lui OLARI AUREL, efectuează demersuri pe lângă președintele Consiliului Județean Suceava, Nechifor Cătălin Ioan, pentru a-l determina să achiziționeze din bani publici moșia lui PALTIN GHEORGHE STURDZA din localitatea Salcea, jud. Suceava, compusă  dintr-un teren de aproximativ 10 ha și un conac. Este de menționat că imobilele moștenite de către Paltin Gheorghe Sturdza în localitatea Salcea se află în imediata apropiere a Aeroportului Stefan cel Mare Suceava, ce este în subordinea Consiliului Județean Suceava.", notează anchetatorii.

Citeşte şi reacţia preşedintelui CJ Suceava!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.