Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou caz REVOLTĂTOR la Caracal: prietena Luizei a fost AMENINȚATĂ de polițiști

M375/0009

Polițiștii de la Caracal se pare că erau deranjați de orice cetățean care le cerea ajutorul. Izabela Biră, 15 ani, din comuna Dioști, prietenă a Luizei s-a despărțit de prietenul ei, dar acesta a devenit violent și după mai multe amenințări a încercat să intre peste fată în casă, spărgând ușa. Fata a sunat de 2 ori la Poliție, dar agentul a ameninat-o că-i dă amendă dacă mai sună.

Citește și: REVOLTĂTOR - Doi polițiști se uită pasiv, din mașină, la o fată plină de sânge, care fusese violată/VIDEO

Potrivit Libertatea, după moartea tatălui, Izabela a întrerupt relația cu un tânăr de 22 de ani din sat, pe nume Radu Constantin Alexandru.

“Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”, spune fata.

Tânărul chiar a încercat să spargă ușa cu parul, însă nu a reușit decât să rupă clanța. Fata a sunat la 112 să reclame fapta, însă nici după o oră nu a apărut nimeni. Izabela a sunat încă o dată și a apărut un echipaj după o oră jumătate. Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?”, spune Izabela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.