Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou protest la Baia de Aramă, în fața casei din care Sorina a fost luată cu forța VIDEO

Facebook
fetita adoptata

Zeci de persoane s-au adunat, din nou, la Baia de Aramă, în fașa casei familiei Șărămăt, de acolo de unde, ieri, Sorina, fetița de opt ani care era în plasament aici, a fost luată cu forța de autorități pentru a fi dată unui cuplu româno-american.

Oamenii care s-au adunat în fața casei Sorinei au afișe cu mesaje precum „Cerem anularea adopției”, „Nu distrugeți fericirea unui copil” sau „Nu o despărțiți de surioara ei, Andreea”.

Mai mulți participanți la protest spun că adopția nu a fost făcută corect și că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

Nașa fetiței a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forțat” ci înntr-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

Citește și: Viorica Dăncilă intervine ferm în scandalul care a revoltat România: 'Să dăm un exemplu pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple'

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă - n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus nașa.

"Am vrut să merg să o iau pe Sorina, dar polițiștii nu m-au lăsat. Mi-au spus să trec în curte, că nu am voie. Am plâns toată ziua", a spus una dintre vecinele familiei asistentei maternale. oamenii sunt hotărâși să meargă și în fața Primăriei pentru a protesta

Soții Șărămăt au anunțat că, dacă situația nu se va rezolva, sunt hotărâți să vină în București pentru a organiza un miting.

VIDEO de ieri cu protestele de la Baia de Aramă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.