Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou serial documentar în care apare Papa Francisc va fi difuzat pe Netflix

Twitter
Papa Francisc

Platforma Netflix va difuza un nou serial documentar inspirat din cartea "La saggezza del tempo", proiectul editorial al preotului iezuit Antonio Spadaro bazat pe dialogul său cu papa Francisc, ce cuprinde relatări despre vârsta a treia şi mai multe intervenţii ale pontifului argentinian, relatează miercuri EFE, potrivit news.ro.

Într-o notă difuzată de Netflix se arată că serialul, care va fi difuzat anul viitor, este inspirat din cartea publicată de editura Loyola Press şi prezintă "povestea vârstei a treia relatată dintr-un punct de vedere nou şi original: ochii generaţiilor mai tinere".

Femei şi bărbaţi cu vârste de peste 70 de ani din întreaga lume vor vorbi în faţa unor talentaţi tineri cineaşti cu vârste sub 30 de ani din aceleaşi ţări.

Pentru a uni această colecţie de voci diferite şi a face unică această întâlnire între generaţii, documentarul mizează pe prezenţa extraordinară a papei Francisc.

Citește și: LISTA deputaţilor şi senatorilor - Cum se împart pe judeţe şi pe partide cele 465 de mandate/ DOCUMENT

Mărturiile sale exclusive, în calitatea sa de vârstnic al vârstnicilor, reprezintă firul conductor al celor patru episoade care alcătuiesc documentarul, notează Netflix.

"Vârstnicii au înţelepciune. Lor li s-a încredinţat sarcina de a transmite experienţa de viaţă, povestea unei familii, a unei comunităţi, a unui popor", este una din afirmaţiile papei Francisc cuprinse în carte şi care au inspirat documentarul.

Serialul semnat de Simona Ercolani şi produs de Stand By Me, partener al Asacha Media Group, va fi disponibil exclusiv pe Netflix în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.