Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pilot din Marea Britanie rămas fără serviciu s-a angajat sofer la un lanț de hipermerketuri

CNBC.com
Pilot necunoscut, avion

Un pilot din Marea Britanie n-a avut nicio problemă să treacă de la manşa unui Boeing 747 la volanul unei dube. Peter Login, care lucra pentru compania aeriană British Airways, e acum şofer pentru Tesco, cel mai mare lanţ de supermaketuri din Regat, potrivit Daily Mail, potrivit Mediafax.

Peter Login a rămas fără obiectul muncii, din cauza restricţiilor impuse de coronavirus, aşa că şi-a găsit un job temporar: livrează marfă. British Airways îi mai plăteşte doar 50% din salariu, în perioada în care avioanele stau la sol şi l-a obligat să-şi ia două săptămâni de concediu neplătit.

Vezi si: Raed Arafat pregătește populația pentru următoarea etapă: Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public

Peter a anunţat pe Twitter cu ce se ocupă zilele astea: „Am pus în cui pentru o vreme cheile de la 747-le de la British Airways. Sunt într-o cabină a Tesco acum”, a scris el şi a postat şi o fotografie. Mesajul, care a adunat peste 7.000 de like-uri, are şi mai multe hashtag-uri sugestive: #FiecareLucruMicContează sau #StaţiAcasăStaţiînSiguranţă.

Peter nu face asta pentru bani, ci pentru că vrea să ajute. Mai ales că iubita lui, care i-a fost şi colegă de muncă, lucrează într-un spital unde sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.