Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist care ar fi avut un comportament indecent într-o cabină de probă dintr-un magazin din Cluj-Napoca este sub lupa superiorilor

www.realitatea.net
Cabine de proba

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj fac verificări în urma unei sesizări conform căreia un poliţist ar fi avut un comportament indecent într-o cabină de probă a unui magazin din Cluj-Napoca. Agentul de pază al magazinul, chemat imediat, nu a găsit nimic în neregulă, potrivit news.ro.

Poliţia Judeţeană Cluj a fost sesizată, în 12 februarie, că un bărbat care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

"Acesta ar fi fost observat de o persoană care se afla în zonă şi care a anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate", a transmis, sâmbătă, Poliţia Cluj.

O patrulă de la Secţia 3 Politie a ajuns la magazin, l-a preluat pe bărbat şi a întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost ânaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul este poliţist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.