Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un preot din orașul Brăila a omorât un biciclist

lapresse.tn
accident

Un preot din orașul Brăila a omorât un tânăr aflat pe o bicicletă. Accidentul s-a produs seara, pe o șosea din județul Brăila. Victima a fost lovită de mașină preotului și a murit la spital. Șoferul nu consumase alcool, au stabilit polițiștii, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc marți seara, pe Drumul Național 22. Biciclistul a fost lovit în plin de mașina condusă de preot și a murit la spital.

„La data de 20.10.2020, în jurul orei 19:45, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Movila Miresii către Brăila, a surprins și accidentat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Comănesca, ce se deplasa pe o biclicletă, în același sens de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, râmânând internat. Din păcate, ulterior, a survenit decesul acestuia. Soferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Inițial, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea juridică va fi schimbată în ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.