Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un reporter Antena 1 a fost dat în fapt: Ce videoclip a apărut pe net

antena 1

Un corespondent al Antena 1, Alin Ghiciulescu, din Mehedinți, a filmat un eveniment auto la care au participat și polițiști. El e acuzat că ar fi agresat verbal polițiștii pe care voia să-i intimideze prin faptul că ar fi reporter la Antena 1.

”Dovada că românul nu se va face ”bine” niciodată. Un șofer de tir sau ce o mai fi și un autointitulat reporter Antena 1, se ”legitimează” ei și iau la controlat polițiștii. De cascadorii râsului, nu alta. Vrea el (conducătorul de platformă/TIR) să vadă dispoziția ”că e la serviciu” polițistul. :))))

Citește și: Cele mai CRIMINALE legi de înmormântare: Nu ai mai pomenit așa ceva

În fapt ei nu sunt la serviciu, s-au apucat așa să oprească mașini în trafic pentru că nu aveau ce face și se plictiseau. Epic!! :)) ”Ați avut viteză, ce s-a întâmplat?” Răspuns antologic: ”74 km./h în localitate cu platforma după mine” Dragi prieteni NICIODATĂ NU PROCEDAȚI CA ACEST CONDUCĂTOR AUTO!! Orice vi se pare în neregulă cu ceea ce constată polițiștii rutieri solicitați să vă fie consemnat în procesul verbal de contravenție la rubrica mențiuni! Orice astfel de ”filmări” când sunteți conștienți că ați greșit, nu vă ajută cu absolut nimic. Este doar o pierdere de timp. Gândiți-vă ce nervi trebuie să ai când întâlnești astfel de oameni, care după ce că nu cunosc legislația, mai fac și circ, crezând că intimidează polițiștii pentru a nu lua măsurile legale.

Citește și: Niște doamne! S-au bătut până au ajuns în pielea goală / VIDEO 18+

1. Nu aveți dreptul de a solicita NICIUN FEL DE DOCUMENT PERSONAL POLIȚIȘTILOR la fața locului, puteți face asta doar în instanța de judecată, dacă judecătorul consideră oportună administrarea unui astfel de document ca probă în apărarea voastră.

2. Nu aveți dreptul de a solicita SĂ VEDEȚI VOI ÎNREGISTRAREA APARATULUI RADAR. Astfel de solicitări se fac doar în instanța de judecată, dacă judecătorul consideră oportună administrarea unei astfel de probe în apărarea voastră.

3. Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier se sancționează cu amendă contravențională și suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile, care se pot adăuga la cele eventuale 90 de zile dacă ați depășit viteza maximă admisă cu mai mult de 50 km./h pentru tronsonul de drum pe care ați fost depistați.” se anunță pe pagina de Facebook unde a apărut videoclipul.

Citește și: Noua trăsnaie pentru înmormântări: Piatra funerară în formă de iPhone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.