Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un roman a platit 4800 de euro pentru un permis fals, in Irlanda!

Linkdin
permis medical portmoneu
Bărbatul din Vaslui a plătit 4.800 de euro pe permisul de conducere pentru mai multe categorii, de șofer profesionist.
Aparent, acesta era emis de autoritățile din Irlanda, dar actul a atras atenția polițiștilor de la Poliția de Frontieră Huși.
Când și-au dat seama că acesta fusese falsificat grosolan, românul a recunoscut: plătise 4800 de euro pe el în Irlanda, unor români de aici.
Un echipaj al politiei de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Huși a oprit pentru control, pe raza localității Ghermănesti, un microbuz condus de vasluianul L.N., în vârstă de 45 de ani.
La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, persoana în cauză a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autoritătilor din Irlanda, valabil pentru categoriile A, B, C, BE și CE
Polițiștii au bănuit că este fals, așa că l-au verificat în bazele de date, iar până la urmă bărbatul a povestit cum și l-a procurat. „Bărbatul a declarat că a frecventat cursurile unei scoli de șoferi în Irlanda, fără să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere și că a procurat documentul prin intermediul unor cetățeni români pe care i-a cunoscut în Irlanda, contra sumei de 4.800 de euro.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals” au precizat oficialii Poliției de Frontieră, potrivit sursei citate.

Scrie informatiairl.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.