Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un roman din Verona a fost prins de carabineri in timp ce fura dintr-un supermarket

furt hot masina
Un cetățean de 40 de ani de origine română, aflat legal pe teritoriul național, fără adăpost fost arestat de carabinierii din Sant'Ambrogio di Valpolicella sâmbăta trecută după ce a sustras din marfa trei supermarketuri din zonă. Bărbatul a fost oprit de militari, chemati de directorul care observase furtul. În ciuda faptului că a declarat că a sosit pe jos, carabinierii l-au găsit în posesia unei chei de mașină, un vechi Jaguar lăsat în centrul Veronei.
Prin baza de date, carabinierii au identificat vehiculele înregistrate pe numele bărbatului și au început să le caute. În parcarea supermarketului, militarii au găsit o motocicletă Derbi pe numele bărbatului. Înăuntru, sub șa, se aflau alimente, parfumuri și lenjerie de corp pe care tocmai le furase din supermarketurile Lidl și Rossetto di Sant'Ambrogio.
Carabinierii, după ce i-au informat pe directorii acestor din urmă supermarketuri, au primit raportul privind furtul relativ. Bărbatul a fost arestat pentru furt calificat. Ședința directă a avut loc astăzi la Curtea din Verona: judecătorul a validat arestarea și l-a condamnat pe bărbat la 3 luni închisoare și o amendă de 100 de euro cu pedeapsă cu suspendare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.