Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român și-a tăiat venele după ce a aterizat pe Otopeni. Bărbatul se urcase cu o lamă în gură, în avion. Arafat, Geoană și Rovana Plumb se aflau în aeronavă

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda

Caz șocant pe aeroportul Otopeni unde un bărbat și-a tăiat venele după ce a aterizat cu avionul. El venise cu o lamă în interiorul aeronavei și ar fi trecut de controale ținând obiectul ascuns în gură.

UPDATE:

La bordul avionului Tarom în care un pasager s-a automutilat cu o lamă de ras se aflau și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, șeful DSU, Raed Arafat, și fosta ministră Rovana Plumb. Informațiile au fost confirmate chiar de numărul doi în NATO, Mircea Geoană.

Știrea inițială:

Raed Arafat se afla în avionul în care bărbatul și-a tăiat venele, în momentul aterizării pe Otopeni.

După aterizarea din direcția Bruxelles a cursei Tarom RO 374, un pasager a devenit foarte recalcitrant, polițiștii de frontieră fiind solicitați pentru debarcarea pasagerilor.

La fața locului s-a constatat faptul că un cetățean român a avut o lamă ascunsă în gură și și-a tăiat venele. A fost chemată echipa medicală din aeroport care a oferit primul ajutor persoanei în cauză.

Pasagerii care se aflau în avion au fost debarcați pe ușa din spate a avionului, îmbarcați într-un autobuz și transferați către controlul de frontieră.

Din verificările efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că bărbatul nu este urmărit general și nu face obiectul nici unui consemn operativ.

Ulterior, acesta a fost preluat de o ambulanță SMURD și transferat la Spitalul Floreasca, însoțit și de un echipaj al Poliției de Frontieră. Cercetări, notează realitatea.net.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.