Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un scurtcircuit electric, cauza probabilă a incendiului de la biserica din Crasna

pompieri giurgiu

Un scurtcircuit electric este cauza probabilă a incendiului declanşat joi, la biserica ortodoxă din localitatea Crasna, potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

"Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică - scurtcircuit la un tablou electric. Au ars piese de mobilier, materiale textile, obiecte de cult, structura din lemn a acoperişului pe aproximativ 500 metri pătraţi, geamuri, uşi", se arată într-o infomare de presă transmisă de reprezentanţii ISU Sălaj.

ORA 17.09 Sălaj: Incendiu la o biserică din localitatea Crasna

Un incendiu a izbucnit joi, la biserica ortodoxă din localitatea Crasna, acesta manifestându-se în interiorul lăcaşului de cult şi la acoperiş.

"Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, la altarul şi la acoperişul bisericii. Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Nu au fost identificate victime. Intervenţia este în dinamică", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit Secţia de pompieri din Detaşamentul de pompieri Zalău şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.