Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL își justifică absența de la votul la Cazul Șova: Sunt într-o deplasare privată

gigi chiru

Senatorul Christian Gigi Chiru face precizări referitoare la absenţa motivată din plenul Senatului la votul privind încuviinţarea reţinerii şi a arestării lui Dan Şova:

„Mă aflu într-o deplasare privată, în afara ţării, programată din bani personali, cu câteva luni înainte de acest vot. Voi prezenta dovezi în acest sens și voi oferi explicaţii în faţa conducerii partidului, dacă se va cere acest lucru.

Pe de altă parte, resping vehement asocierea mea cu PSD și vă spun  că este o temă total falsă şi fără fundament. Acest lucru se confirmă prin activitatea parlamentară şi prin cea din partid. Mai mult,subliniez faptul că, la votul precedent în cazul Şova, am votat pentru încuviinţarea reţinerii, aşa cum aş fi făcut şi în cazul votului de ieri, dacă aş fi putut fi prezent în sală.

Susțin demersul juștiției, iar Parlametul nu ar trebui să fie transformat de PSD în piedică, atunci când procedura o cere, căci în acest fel se decredibilizează și mai mult această insitutiție fundamentală a democrației din România. Sunt de părere că PSD-ul nu ar trebui să-l ascundă pe senatorul Șova în Parlament, ci să-l dea pe mâna justiției.“, anunță senatorul PNL într-un comunicat remis redacției.

Citește și: Efectul salvării lui Șova: Se cere demisia unui senator PNL absent de la vot

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.