Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din București efectiv a încălcat tot Codul Rutier: polițiștii se întreabă pentru ce să-l amendeze prima dată

politie bun

Poliţiştii din Capitală au intervenit în forţă, duminică, pentru scoaterea din maşină a unui şofer care nu a oprit la semnalul unui echipaj de la Brigada Rutieră, fiind urmărit pe mai multe străzi ale sectorului 5. Verificările făcute în baza de date de către poliţişti arată că şoferul avea permisul de conducere suspendat, mașina nu era înmatriculată, iar numerele de înmatriculare montate pe autoturismul pe care îl conducea aparţin altui autovehicul.

 

Incidentele au avut loc duminică, în sectorul 5 al Capitalei, când un echipaj de la Brigada Rutieră a dat semnal regulamentar de oprire unui şofer care a refuzat să oprească şi a continuat deplasarea către Piaţa Rahova, încercând să se sustragă controlului.

„În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reuşind blocarea acestuia, extragerea conducătorului auto şi imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare şi a forţei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieşit faptul că nu este înmatriculat, iar plăcuţele cu nr. de înmatriculare montate nu îi aparţin”, transmit oficialii Poliţiei Capitalei.

Şoferul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere. El este cercetat pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, respectiv conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.