Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Sibiu a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un autobuz

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Şoferul unui autoturism a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce a intrat cu maşina într-un autobuz pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, str. Calea Poplăcii la un accident rutier produs între un autoturism şi un autobuz. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat (şoferul autoturismului) care a fost transportat la UPU Sibiu, conştient, politraumatizat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Şoferul rănit a pătruns pe contrasens şi aşa a intrat în autobuzul condus regulamentar, potrivit Poliţiei.

"În municipiul Sibiu, pe Calea Poplăcii, un sibian in vârstă de 29 de ani, in timp ce conducea un autoturism spre centru, a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune cu un autobuz condus regulamentar de către un bărbat in vârstă de 46 de ani, din Sibiu. In urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoturismului, bărbatul fiind transportat la spital. Traficul este îngreunat. Poliţiştii rutieri fac cercetări in vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Reprezentanţii ISU şi IPJ nu pot preciza dacă în momentul impactului erau călători în autobuz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.