Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 22 de ani a murit înecat în râul Argeș

pompieri smurd inecat

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea Bolintin Vale, s-a înecat, luni seara, după ce a mers la scăldat în râul Argeş, în zona unei balastiere, potrivit ISU Giurgiu, relatează Agerpres.

Citește și: Mai multe subsoluri ale unor imobile din Cluj-Napoca au fost inundate, ca urmare a ploilor torențiale din ultimele ore

"Luni seara, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi prin 112 pentru a interveni în localitatea Bolintin Vale, pe râul Argeş, în zona unei balastiere, pentru căutarea unei persoane posibil înecate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o barcă de la Detaşamentul Bolintin Deal, iar de la Detaşamentul Giurgiu a plecat echipajul de scafandri. Din spusele celui care a alertat autorităţile, trei tineri făceau baie în râul Argeş, în zona balastierei, doi dintre aceştia au reuşit să iasă, iar al treilea, un tânăr în vârstă de 22 de ani, nu a putut să mai iasă din apă. El a fost găsit de scafandrii ajunşi la faţa locului, s-a încercat resuscitarea acestuia, dar fără rezultat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu. În ultimele două săptămâni, patru giurgiuveni s-au înecat în timp ce se aflau la pescuit sau la scăldat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.