Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 26 ani, din Bistrița, reţinut de poliţişti, după ce şi-a agresat și obligat concubina de 19 ani să se prostitueze

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Bistriţa a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore după ce şi-a agresat concubina, cu şapte ani mai mică decât el, pe care o obliga să se prostitueze, potrivit buletinului de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Mandatul de reţinere a fost dat luni, la patru zile după producerea agresiunii asupra fetei de 19 ani, care s-a ales cu leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.ro.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, începând cu luna august a anului trecut, tânărul de 26 ani şi-ar fi constrâns concubina să practice prostituţia, obţinând astfel diverse sume de bani.

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

Pe numele bistriţeanului a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi violenţă în familie.

Acesta va fi prezentat instanţei, în cursul zilei de marţi, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.