Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Neamț a fost prins în flagrant de ofiţerii anticorupţie, în timp ce dădea mită unui poliţist

bucurestifm.ro
mita politist

Un tânăr în vârstă de 28 ani, din localitatea Sagna, a fost prins în flagrant de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Neamţ în timp ce dădea mită 150 euro şefului de post din localitate, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES, de Direcţia Generală Anticorupţie.

Tânărul a oferit banii şefului de post pentru ca acesta din urmă să-şi exercite influenţa pe lângă un coleg poliţist pentru a-l determina să propună o soluţie de netrimitere în judecată într-un dosar privind o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice, conform Agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Şeful de post a fost cel care a depus la Serviciul Judeţean Anticorupţie un denunţ în acest sens, iar ofiţerii au realizat flagrantul.

Procurorul a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de "cumpărare de influenţă" şi, faţă de suspect, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.