Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr l-a omorât în bătaie pe un pensionar pentru suma de 600 de lei

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reţinut marţi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care au concluzionat că el este autorul unui omor, a unei tâlhării şi unei tentative de omor, fapte produse în luna noiembrie anul trecut, în comuna Brebeni, relatează Agerpres.

Citește și: Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului explică modul de operare 'abuziv' al procurorilor

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, remis marţi AGERPRES, bărbatul de 33 de ani ar fi intrat fără drept, în noaptea de 2 noiembrie 2018, în locuinţa unor vârstnici pe care i-ar fi lovit în zona capului şi corpului şi apoi ar fi sustras, din buzunarul hainei uneia dintre victime, un portmoneu cu circa 600 de lei.

După ce au fost agresaţi, vârstnicii - un bărbat şi o femeie - au ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul tâlhărit a decedat în spital la câteva zile de la internare, iar femeia a avut nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale.

Presupusul autor al faptelor este nepot al uneia dintre victime şi a fost în cercul de suspecţi încă de la începutul anchetei, a menţionat sursa citată. El este inculpat pentru tentativă de omor calificat, omor calificat şi tâlhărie calificată. urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În această cauză procurorii au reţinut că "în seara de 02.11.2018, inculpatul G.I.G., din comuna Valea Mare, judeţul Olt, a pătruns fără drept în locuinţa persoanelor vătămate D.I şi V.P.I., din comuna Brebeni, (...), unde a exercitat acţiuni de agresiune fizică asupra acestora, lovindu-le în zona capului şi a corpului, ocazie cu care i-a sustras primei persoane vătămate un portmoneu, pe care îl avea într-un buzunar al hainei şi în care se aflau aproximativ 600 de lei. Actele de agresiune exercitate de către autor s-au soldat cu decesul uneia dintre persoanele vătămate, precum şi cu cauzarea de leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale, în cazul celei de-a doua victime".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.