Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tenisman sârb a luat coronavirus la Adria Tour și apoi a fost testată pozitiv și soția sa însărcinată

teste

Tenismanul sârb Viktor Troicki a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă site-ul croat SportKlub. El a participat la turneul Adria Tour, după care au mai fost testaţi pozitiv Grigr Dimitrov şi Borna Coric, potrivit news.ro.

Şi soţia lui Viktor, Aleksandra, însărcinată cu al doilea copil al cuplului, a fost testată pozitiv, scrie sursa citată.

Viktor Troicki, locul 184 mondial, a participat la Adria Tour, iar în urmă cu zece zile a jucat la Belgrad chiar împotriva organizatorului competiţiei, Novak Djokovici.

Sursa citată menţionează că şi preparatorul fizic al lui Djokovici, Marko Paniki, şi antrenorul lui Grigor Dimitrov, Kristijan Groh, au fost testaţi pozitiv.

Tenismenul croat Borna Coric şi bulgarul Grigor Dimitrov, participanţi la Adria Cup, au anunţat duminică şi luni că fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Finala etapei a II-a a competiţiei demonstrative organizate de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, în Croaţia, a fost anulată.

Fără să aibă simptomele Covid-19, Djokovici a refuzat să fie testat în Croaţia şi a părăsit ţara. El ar urma să fie testat la Belgrad.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.