Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un urs s-a plimbat prin municipiul Mediaș, în zona locuită

News.ro.
Familie ursi

Un urs s-a plimbat în voie prin municipiul Mediaș, județul Sibiu, trecând, într- zonă locuită, printr-un parc și pe lângă stadion. Polițiștii și jandarmii au reuşit să gonească animalul în pădure, scrie Mediafax.

Șeful Poliției Locale Mediaș, Ilarie Sideraș, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că ursul a fost zărit dimineață pe un trotuar, de către un echipaj care patrula prin oraș.

„Ursul a fost depistat de un echipaj de Poliție Locală. Au fost anunțați și jandarmii. Prima dată animalul s-a dus într-un parc de pe strada Baznei, la intrarea în oraș, apoi am mers pe malul Târnavei, a trecut Târnava prin apă, s-a întors pe partea cealaltă și, undeva în zona stadionului municipal, pe o pasarelă, a intrat în pădure, deoarece era dirijat cu lumini spre ieșirea din oraș, să intre în pădure”, a spus Sideraș.

Ursul a fost zărit dimineață și s-a plimbat prin oraș aproape o jumătate de oră, pe străzi locuite. Nu a produs pagube, fiind tot timpul dirijat din spate, spre pădure, de echipaje ale Poliției Locale și Jandarmeriei Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.