Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean a demisionat: Motivele acestei decizii

PNL

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Daniel Vasiliu Macovei, a demisionat luni din funcţie după ce cu o zi în urmă a trecut de la UNPR la PNL. Macovei a susţinut că este un om de onoare şi nu mai poate ocupa funcţia deţinută la CJ. "Eu îl susţin pe deputatul Mugur Cozmanciuc pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi în campania electorală mă voi ocupa de organizarea acesteia în judeţ", a declarat, pentru Agerpres, Daniel Vasiliu Macovei.

Acesta a fost numit coordonatorul tehnic al programului liberalilor "Neamţ 2020". Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, consideră că venirea lui Macovei în echipa liberală aduce "plus valoare" acesteia prin expertiza în administraţie pe care o are. "Ma bucur că îl am în echipă pe domnul Daniel Vasiliu Macovei, a cărui experienţă aduce plus valoare în PNL Neamţ şi va face o diferenţă în bine pentru nemţeni. Domnul Dan Vasiliu va ajuta la coordonare, va fi unul din oamenii pe care mă bazez, iar parteneriatul în cadrul echipei liberale este pe termen pe mediu şi lung, chiar pe 20 de ani aş spune, pentru că suntem tineri şi vrem să facem lucruri pentru cetăţeni", a declarat preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Daniel Vasiliu Macovei a fost ales consilier judeţean din partea UNPR şi de trei luni ocupa funcţia de vicepreşedinte. Acesta s-a înscris în PNL după ce UNPR a realizat o alianţă locală cu PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.