Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Zborul EgyptAir Paris-Cairo declarat prăbușit în mare. Unde a fost localizată epava/VIDEO

http://5newsonline.com/
avion disparut

UPDATE 7: Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare joi dimineaţa cu 66 de persoane la bord s-a prăbuşit în largul insulei greceşti Karpathos, în sud-estul Mării Egee, 'într-un moment în care se afla în spaţiul aerian egiptean', informează o sursă din cadrul aviaţiei civile greceşti, citat de AFP.  'În jurul orei 00:29 GMT (03:29 ora locală), în timp ce se afla în spaţiul aerian egiptean, avionul a dispărut de pe radarele greceşti. (...) El s-a prăbuşit la circa 130 de mile de insula Karpathos', situată între Rhodos şi Creta, a mai declarat sursa citată.

UPDATE 6: Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare joi dimineaţă cu 66 persoane la bord s-a prăbuşit în Marea Mediterană, au declarat oficiali din cadrul Ministerului egiptean al aviaţiei civile sub protecţia anonimatului, citaţi de agenţia DPA.

UPDATE 5: Guvernul francez a convocat o reuniune ministerială de urgenţă în această dimineaţă, la ora 06:30 GMT, pe tema dispariţiei avionului EgyptAir, a anunţat preşedinţia franceză citată de Reuters. Potrivit Reuters şi AFP, preşedintele francez a discutat cu omologul său egiptean Abdel Fattah al-Sissi şi cei doi şefi de stat au convenit să coopereze strâns pentru a stabili cât de curând posibil circumstanţele acestei dispariţii', a precizat Palatul Elysée. 'În acest moment, nicio ipoteză privind cauzele dispariţiei nu poate fi exclusă', a afirmat la rândul său prim-ministrul Manuel Valls pentru postul de radio RTL.

UPDATE 4: EgiptAir a făcut publică lista cu naționalitățile pasagerilor: 30 de egipteni, 1 britanic, 15 francezi, 1 belgian, 2 irakieni, 1 kuweitian, 1 arabia saudită, 1 sudanez, 1 ciadian, 1 portughez, 1 algerian și un canadian = 56 de pasageri + 10 membri ai echipajului.

UPDATE 3: Ministrul egiptean al aviaţiei civile a afirmat joi dimineaţă că echipe de prim-ajutor şi salvare efectuează operaţiuni de căutare a avionului.

UPDATE 2: Avionul ar fi dispărut la 10 minute după intrarea în spațiul aerian al Egiptului.

UPDATE 1: În-un nou mesaj pe Twitter compania aeriană anunță că a declarat dispariția în mod oficial și a alertat autoritățile pentru operațiuni de căutare/salvare.

”EGYPTAIR has contacted the concerned authorities and bodies and inspection is underway through the rescue teams.”, susțin responsabilii companiei.

Un avion al EgyptAir care făcea legătura între Paris şi Cairo a dispărut în această dimineaţă de pe ecranele radarelor, a anunţat compania aeriană, transmit agentiile internationale de stiri. 

Într-un scurt comunicat pe reţelele sociale, EgyptAir a informat că zborul MS804 era efectuat de un avion de tip Airbus A320, vechi de 14 ani, care decolase miercuri noaptea de pe aeroportul 'Charles de Gaulle' din Paris, urmând să aterizeze la Cairo joi dimineaţă. 

În avion se aflau 59 de pasageri şi 10 membri ai echipajului, potrivit mass-media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.