Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR se dezintegrează: PNL a pus mâna pe o întreagă organizaţie / VIDEO

Aproape toţi membrii organizaţiei UNPR Ploieşti au trecut la PNL, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Ploieşti, senatorul Andrei Volosevici. "În urma unor discuţii pe care le-am avut cu colegii noştri, oameni cu care am mai lucrat, de altfel, organizaţia UNPR Ploieşti, într-o proporţie de 99%, a făcut pasul către noi, sunt colegii noştri şi vor lupta alături de noi pe proiectul politic pe care îl avem. Domnul Marcu Valentin, preşedintele organizaţiei (fost membru PDL- n.r.), a făcut această opţiune zilele trecute", a declarat Volosevici.

Citeşte şi: Anunţ de ultimă oră de la Casa Regală: 'Să vină cât mai mulţi'

Potrivit acestuia, este vorba despre aproximativ 30 de persoane care au optat pentru PNL. În cadrul aceleiaşi conferinţe, copreşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a precizat că o serie de primari au ales să facă parte "din echipa" PNL. Conform anunţului, primarii de la Măgurele- Vasilică Diaconu, Vadu Săpat- Vasile Zamfirescu, Şirna- Valerică Sandu şi Gornet Cricov se vor alătura PNL.

Citeşte şi: CCR 'pune picioru-n prag': Cum se poate desfiinţa o hotărâre judecătorească

Iulian Dumitrescu a explicat că toţi aceştia au fost anterior membri PNL, doi dintre ei întorcându-se acum în partid din postura de independent, iar ceilalţi doi din postura de membru PSD. La începutul acestei săptămâni, PNL a anunţat, într-un comunicat de presă, că şi primarul de la Floreşti, Eugen David, revine în PNL, după ce a plecat la UNPR în baza ordonanţei 55. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti au anunţat, miercuri, că Eugen David a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de conflict de interese, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.