Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai controversați lideri PSD anunță APOCALIPSA: 'Vor să conducă țara cu dosare penale și cătușe'

arsene

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, acuză, într-un comunicat de presă, că președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, membru PSD, ar fi acordat unor apropiați ai săi contracte fără licitație în valoare de 81 milioane de euro.

Liderul PSD nu a stat mult până să vină cu replica. Arsene îl acuză pe Bode că este ”frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD” și spune că guvernul condus de Ludovic Orban vrea izolarea Moldovei. ”Șeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe!”, mai precizează șeful CJ Neamț pe o rețea de socializare.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

”GUVERNUL ORBAN VREA IZOLAREA MOLDOVEI!

Fostul șef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al transporturilor, și-a ascuțit ghearele și dinții și mușcă din drumul de la Bicaz! Frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD în infrastructura județului Neamț, portocaliul Bode face ce a învățat de la primul său stăpân, Băsescu: mușcă și distruge!

De la înălțimea funcției sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț. Într-un comunicat al ministerului (care îi preia și declarațiile, așa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la „contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru punerea în siguranță a obiectivelor de pe DN 15 km 242+200 – km 286+250 (zona Bicaz)”.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

De la București, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată țara ...tocmai la Neamț! Oare știe acest individ cât de important este acest drum pentru turismul și economia din Neamț? Știe dumnealui care a fost impactul real al reconstrucției? Bănuiesc că a văzut niște foi de hârtie, că pe-aici n-a trecut! Era un drum distrus, aproape impracticabil, pe care riscai să îți pierzi viața sub bolovanii căzuți de pe munte.

Oameni buni, dacă era ceva în neregulă, liberalii asmuțeau în Neamț instituții ale legii, nu un câine care și-a vopsit blana! Dar scopul acestor băieți instalați la Palatul Victoria este perfid. Șeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe! Ei nu sunt oameni de stat, sunt niște amatori care, după ce au umflat raportul leu-euro, după ce anunță că închid programul Prima casă și că nu știu cum vor fi aplicate legile salarizării și pensiilor (legi date de PSD pentru a crește veniturile românilor), vor izolarea regiunilor României. Iar Moldova, aceasta sfântă bucată de țara, vitregită ani la rând din cauza politicii PNL-PDL, pare cea mai la îndemână. În accepțiunea PNL, o Românie cu statut de colonie nu are nevoie de drumuri!

Citește și: Corina Crețu – declarații incredibile despre bugetul României: 2021-2027!

Îi somez public pe acești derbedei ai politicii să nu fure banii Neamțului! Îi anunț că indiferent de piedicile pe care le vor inventa, oricâte dosare penale vor dori să îmi deschidă, eu mă voi bate pentru nemțenii mei, pentru a dezvolta Neamțul și Moldova!

PS - Dacă vreți să îi urați de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i așa?”, scrie Arsene.

Citește și: Dacian Cioloș : “Ne propunem să organizăm un prim congres al diasporei – PLUS”! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.