Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cele mai bune albume ale regretatului artist Prince, '1999', va fi relansat, pe 29 noiembrie, într-o ediție de lux

prince

Unul dintre cele mai bune albume ale regretatului artist Prince, "1999", va fi relansat, pe 29 noiembrie, într-o ediție de lux, care va cuprinde și 35 de piese necunoscute publicului, arată Smart Radio, păstrând un loc special pieselor acestuia în playlist-ul zilei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Setul, lansat de administratorii averii lui Prince prin Warner Music, va include și LP-ul original în variantă remasterizată, dar și înregistrări video din timpul turneului de promovare a albumului lansat în 1982, potrivit pitchfork.com.

De asemenea, setul include versuri scrise de mână pentru piese lansate în 1981 - 1982, precum "Little Red Corvette", și fotografii rare realizate de Allen Beaulieu.

De la moartea lui Prince, în 2016, administratorii averii sale au lansat pe piață mai multe materiale originale și inedite.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Prince, pe numele complet Prince Rogers Nelson, a fost un muzician, multi-instrumentalist, aranjor, compozitor, producător muzical, dansator, actor, regizor american. Acesta a avut multe nume de scenă, printre care s-au numărat simboluri greu de pronunţat. La un moment dat a fost numit de către fani "Artistul cunoscut în trecut drept Prince" ("The Artist Formerly Known As Prince"), ocazional abreviat în "TAFKAP".

Într-o carieră de peste 35 de ani și a lansat 39 de albume de studio. Prince a rămas cunoscut pentru combinarea stilurilor muzicale rock psihedelic și funk, pentru activitatea susținută alături de grupurile The Revolution și The New Power Generation și pentru piese precum "Purple Rain", "When Doves Cry", "1999" și "The Most Beautiful Girl în the World". Artistul a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de fentanil.

Citește și: Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare .

Piesele lui Prince se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.