Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cofondatorii grupului Pink Floyd, Roger Waters, s-a căsătorit pentru a cincea oară la vârsta de 78 de ani

Rolling Stone
Roger Waters

Unul dintre cofondatorii grupului Pink Floyd, Roger Waters, s-a căsătorit pentru a cincea oară la 78 de ani cu Kamilah Chavis care îi este parteneră de cinci ani, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Fostul chitarist şi solist al trupei Pink Floyd a anunţat pe neaşteptate această veste pe reţeaua de socializare Instagram. Roger Waters şi Kamilah Chavis s-au cunoscut în vremea când cea care i-a devenit acum soţie i-a fost şofer.

Într-un interviu acordat portalului Infobae în 2018, Waters a povestit că a cunoscut-o pe Kamilah la unul dintre concertele sale în urmă cu câţiva ani.

"Ea lucra în domeniul transportului. A condus maşina care m-a dus la un concert", a spus muzicianul, care a precizat că a fost vorba de recitalul pe care l-a susţinut la Festivalul Coachella din 2016.

Waters a povestit că în timpul celor două săptămâni cât a fost transportat cu maşina de la hotel spre alte locaţii, a intrat în discuţie cu "şoferiţa" pe care a complimentat-o de mai multe ori.

Cei doi au anunţat fericita veste pe Instagram unde au postat şi câteva imagini în care apar în chip de mire şi de mireasă. Nu au dat însă detalii despre ceremonia ce pare să fi avut loc în casa pe care muzicianul o are la New York, potrivit Agerpres.ro.

Înainte de Kamilah, Waters a mai fost căsătorit cu bijutiera britanică Judith Trim din 1968 până în 1975, iar apoi cu aristocrata Carolyne Christie între 1976 şi 1992.

El a mai fost căsătorit cu actriţa din filmul "Frankie and Johnny", Priscilla Phillips, între 1993 şi 2001 şi cu actriţa şi cineasta Laurie Durning, din 2012 până la divorţul lor în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.