Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre fiii lui Silvio Berlusconi a cumpărat spaţiu în două ziare pentru a-şi felicita tatăl: ce mesaj i-a transmis

bbc.com
Silvio Berlusconi

Fostul premier italian şi omul de afaceri Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a primit vineri un cadou special din partea unuia dintre fiii săi, Pier Silvio, care a cumpărat spaţiu în câte o pagină din ziarele Corriere della Sera şi Il Giornale pentru a-şi felicita părintele cu ocazia Zilei Tatălui, transmite vineri EFE, potrivit AGERPRES.

Citește și: INTERVIU | Cel mai modern vaccin anti-COVID, refuzat în România, dezvoltat în Germania - 'Rămânem în cărţi, dacă Guvernul se va mişca măcar în al 12-lea ceas'

"Dragă tată. Toată lumea cunoaşte realizările extraordinare din viaţa ta. Atâtea profesii: om de afaceri, Milan (o referire la faptul că Silvio Berlusconi a fost timp de 30 de ani patronul clubului de fotbal AC Milan - n.r.), politică... Însă eu ştiu că eşti unic în profesia cea mai frumoasă şi mai importantă din lume: eşti un tată extraordinar. Te îmbrăţişez cu mult drag. Pier Silvio", este mesajul din pagina 10 a cotidianului milanez. Acelaşi anunţ apare şi în cotidianul Il Giornale, care aparţine familiei Berlusconi.

Prin acest mesaj de Ziua Tatălui, Pier Silvio a dorit să-şi felicite părintele - fondator al companiei italiene de media Mediaset şi al partidului Forza Italia - care în septembrie va împlini 85 de ani.

Silvio Berlusconi are cinci copii: Marina şi Pier Silvio din prima căsătorie, şi Barbara, Eleonora şi Luigi, din a doua.

Pier Silvio, care va împlini 52 de ani în aprilie, este vicepreşedinte şi director executiv al Mediaset şi preşedinte şi director executiv al RTI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.