Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre șefii rebelilor sirieni a fost ucis

siria



Maher Rahhal, comandantul brigăzii Liwa al-Moujahidine, unul dintre grupurile angajate în lupta armată împotriva regimului lui Bashar al-Assad, a fost ucis cu două gloanţe vineri seara la Amman, potrivit acestui responsabil.

'Serviciile de securitate au format o echipă specială pentru a ancheta această crimă', a declarat el, asigurând că 'nimic' nu arată că ar putea fi vorba despre un 'asasinat politic'. Potrivit anchetatorilor, el ar fi fost victima unei reglări de conturi în familie. Primele elemente ale anchetei arată că este 'un act de răzbunare în interiorul familiei sale', a anunţat poliţia într-un comunicat, precizând că doi suspecţi sirieni sunt daţi în urmărire.

Coaliţia naţională siriană, care regrupează o mare parte a opoziţiei faţă de regimul de la Damasc, a condamnat omorul pe site-ul ei de internet şi a estimat că guvernul de la Amman trebuie să-şi asume 'responsabilitatea'.

Iordania, care găzduieşte peste 600.000 de refugiaţi sirieni, este acuzată de Damasc că susţine rebelii, dar Ammanul a dezminţit întotdeauna acest fapt.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.