Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uraganele care au măturat SUA au făcut o pagubă IMENSĂ și în buzunarele asiguratorilor: Ce sumă COLOSALĂ au plătit aceștia

uragan

Grupul de asigurări Lloyd's of London a informat că a plătit "sume considerabile" celor afectaţi de uraganele Irma şi Harvey în SUA şi estimează costul acestor dezastre naturale la aproximativ 150 de miliarde de lire sterline (170 miliarde de dolari), relatează vineri EFE.

Compania de asigurări a subliniat că a plătit aceste sume persoanelor afectate din Texas şi Florida (SUA) şi că "a lucrat din greu pentru a răspunde reclamaţiilor" după trecerea acestor uragane care au devastat regiuni din Caraibe şi SUA.

Citește și: Vizita secolului la Moscova: Coreea de Nord discută cu Rusia despre conflictul în care se află Phenianul! Ce cred Statele Unite despre întâlnire

"Recentele catastrofe din întreaga lume scot în evidenţă importanţa a ceea ce facem ca sector şi piaţă de asigurări", a declarat consiliera delegată a companiei, Inga Beale, potrivit Agerpres.

"Acestea sunt momentele în care trebuie să acţionăm cu rapiditate şi urgenţă pentru a ajuta ca oamenii, companiile şi comunităţile să se pună din nou pe picioare, cât mai repede posibil", a precizat responsabila de la Lloyd's of London.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.