Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urgent Cargus a lansat serviciul de livrări cu plata în avans

www.facebook.com
urgent cargus

Compania de curierat Urgent Cargus a lansat serviciul de livrări cu plata în avans Urgent Cargus Prepaid, informează miercuri compania într-un comunicat remis AGERPRES.

Serviciul de tip abonament are două variante de volum de livrări, una de 25 de livrări, iar cea de-a doua de 50 de livrări, pentru patru tipuri de colete: plic, colet mic (până la 3 kilograme), colet mediu (până la 5 kilograme) şi colet mare (până la 10 kilograme), potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 49: vine FOAMEA!

Serviciul oferă clienţilor Urgent Cargus posibilitatea de a utiliza livrările incluse în ofertă într-o perioadă de până la şase luni şi are un cost fix.

Directorul general al Urgent Cargus, Jaroslaw Sliwa, consideră că noul serviciu oferă clienţilor predictibilitate mai mare asupra costurilor.

Citește și: UE pune STOP HAOSULUI și anunță că pregătește reglementări comune și ALOCĂRI COLOSALE pentru turismul de după pandemie

"Noul serviciu prepaid a fost lansat în urma unei analize amănunţite a feedback-ului şi nevoilor antreprenorilor din România, cei mai mulţi dintre aceştia dorind să aibă o vizibilitate mai bună asupra costurilor de livrare. Având în vedere contextul în care ne aflăm, considerăm că una dintre cele mai bune modalităţi prin care îi putem spriji pe clienţii noştri este de a le oferi predictibilitate asupra costurilor", a comentat Jaroslaw Sliwa.

Compania de curierat Urgent Cargus are în prezent peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori care asigură servicii de curierat către clienţi persoane fizice şi companii, printr-o reţea naţională de 73 de centre de sortare şi depozite, 68 de agenţii "Urgent Cargus Ship & Go" în toată ţara şi o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.