Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

URMĂRIRE în două județe pentru prinderea a doi tineri: Polițiștii au tras cu armele după ei / VIDEO

urmarire tineri retinuti mascati

Doi tineri au fost prinși miercuri după ce au fost urmăriți de polițiști în județele Botoșani și Suceava. Pentru prinderea lor, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, anunță Mediafax.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii făceau cercetări într-un dosar privind infracțiuni contra patrimoniului. Aceștia au organizat o acțiune de prindere a persoanelor bănuite de comiterea faptelor, având informații că acestea s-ar afla în municipiul Botoșani.

În acest context, doi tineri, de 17 și 22 de ani, din județul Mehedinți, au fost interceptați pe o stradă din Botoșani, dar, la vederea polițiștilor, aceștia au fugit cu o mașină, acroşând o autospecială de poliţie.

Polițiștii au pornit în urmărirea lor și, după ce i-au somat, au tras atât în plan vertical, cât și în direcția pneurilor.

Mai multe echipaje de poliție au pornit în urmărirea mașinii, dar aceasta și-a continuat deplasarea până în județul Suceava, unde a fost reperată de un echipaj de poliție pe un drum comunal din localitatea Prelipca.

Și de această dată, tinerii au abandonat mașina în extravilanul localității Verești și au încercat să fugă. Aceștia au fost somați să se oprească și întrucât nu s-au supus, poliţiştii au tras din nou focuri de avertisment în plan vertical.

În cele din urmă cei doi tineri au fost imobilizați și duși la sediul IPJ Botoșani în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.