Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmasul lui Radu Mazare, atacat de PMP

Claudiu Palaz

Sefu PMP Constanta si pretendent la scaunul de primar il ataca pe primarul interimar al orasului, Decebal Fagadau. Intr-o scrisoare deschisa pe care i-o adreseaza, Claudiu Palaz ii reproseaza faptul ca nu ia masuri pentru desfiintarea 'magazinelor de vise' unde se vand etnobotanice - 'substante ale mortii'. El il mai critica pe primar pentru dorinta de a extinde cartierul pentru nevoiasi Henri Coanda si pentru investiile pe care vrea sa le faca in  ... borduri.

Iata scrisoarea sefului PMP Constanta, Claudiu Palaz:

Claudiu - Iorga Palaz, presedinte PMP Constanta, va solicit sa gasiti solutii pentru problemele reale ale constantenilor, nu sa propuneti spre aprobare aberatii!  In acest sens, domnule interimar al Constantei, ma simt nevoit sa va anunt ca iar ati luat-o pe drumul lui Mazare si Constantinescu.

Astfel:

1. Nu va implicati si nu aveti nicio atitudine fata de distribuirea etnobotanicelor in Constanta (cele cunoscute in spatiul public ca fiind „de vise”). Daca stau sa analizez aceasta pozitie a dumneavoastra, nu ar trebui sa ma mire. Dumneavoastra sunteti cel care alaturi de Mazare, pe care il reprezentati, ati acceptat eliberarea autorizatiilor de functionare a „MAGAZINELOR DE VISE” din Constanta. Aceste substante ale mortii au nenorocit mii de copii si parintii acestora. Stiti acest lucru, domnule interimar al lui Mazare?  Bineinteles ca stiti! Dar politicul si interesele dumneavoastra si ale gruparii Mazare – Constantinescu a fost sa le tineti deschise, in timp ce EU, in calitate de Prefect al Constantei, ma chinuiam sa le inchid. Iar dumneavoastra, un lacheu al lui Mazare, imi radeati in nas! Ati vazut, domnule interimar, azi, la ce nivel a ajuns consumul de substante halucinogene? Nu va trebuie studii sa vedeti asta! Va trebuie ochi sa cititi presa si statisticile! Daca astazi consumul de etnobotanice a atins nivelul maxim, o mare parte din vina o purtati dumneavoastra, alaturi de Mazare, pentru ca ati tolerat si eliberat autorizatii de functionare magazinelor de vise! Ati vazut vreodata, domnule interimar, cum arata un consumator? Ati avea curajul sa le spuneti miilor de familii nenorocite, pentru ca, copiii lor sunt consumatori, ca dumneavoastra ati fost de acord cu Magazinele de vise?

NU! Pentru ca sunteti un las si interesele de partid nu va lasa!

2. Ati venit iar cu aberanta propunere de a extinde cartierul Henri Coanda! Dar in avantajul cui, domnule interimar? In avantajul firmelor care au executat containerele unde sunt cazati amaratii aia? In avantajul firmelor care au construit? Au aceste firme interese comune cu Gruparea Mazare-Constantinescu din care faceti parte? Veti plati iar din banii constantenilor aceste ghetouri, cu toate ca v-am somat sa nu mai faceti asta! Construiti aceste ghetouri pentru a muta amaratii pe care i-ati evacuat dumneavoastra din case, pentru a lasa libere imobilele retrocedate camarilei de partid a P.S.D. si grupului de interese Mazare – Constantinescu? Sau pentru a va fideliza amaratii care sunt cazati in aceste locuinte si a-i incolona la vot in ziua alegerilor? Cati din cei mutati sunt constanteni si cati sunt adusi cu „mutatie” pentru a vota partidul dumneavoastra si camarila pe care o reprezentati?

Daca nu ati fost in stare sa tineti sub control infractorii unui numar mic de locatari ai cartierului, cum veti fi in stare sa-i tineti, cand numarul acestora se va mari considerabil? Nu veti fi, dar aveti nevoie de ei pentru ca vin alegerile si fara voturile lor sunteti istorie pentru Constanta.

3. Ati adus in spatiul public ideea unor noi investitii. Un lucru laudabil, daca nu ati fi precizat ce fel de investitii!

Cum, domnule interimar al lui Mazare, sa investiti in borduri noi? Ati terminat totul in oras si au ramas bordurile si schimbarea acestora de catre firmele de casa ale dumneavoastra si ale camarilei P.S.D.? Stiti cum e vorba romaneasca: „Chelului, tichie de margaritar ii trebuie”! Asta sunteti dumneavoastra: Un dezastru pentru constanteni!

Locurile de munca sunt una dintre probleme!!! Nu mai omorati agentii economici si lucrurile se vor rezolva!

Nu stiu cum sa ma adresez dumneavoastra, pentru ca ati spus ca va asumati comparatia cu Videanu! Deci, cum preferati: FAGADEANU sau VIDEGADAU? Dati un comunicat in acest sens!

Exista solutii pentru rezolvarea aliniamentului trotuarelor! Trebuie doar sa fii profesionist sau sa fii de buna credinta ca sa le gasesti!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.