Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urșii de la Sanctuarul din Zărești, scoși la adopție de Ziua Îndrăgostiților

Cadouri inedite de Ziua Îndrăgostiților oferite de Sanctuarul de la Zărnești: Toți cei 106 urși din rezervație pot fi adoptați. Sanctuarul de urși de la Zărnești și-a propus anul acesta să înlocuiască animalele din pluș oferite în dar de ziua Îndrăgostiților cu unele adevărate. Firește, îndrăgostiții nu vor pleca acasă că uriașele patrupede, ci vor obține doar certificare de adopție. Banii obținuți din adopția urșilor, vor fi folosiți pentru îngrijirea animalelor. 150 de lei costă anul acesta certificatul de adopție a unui urs. Totodată, Sanctuarul de urși de la Zărnești le oferă doritorilor și căței spre adopție, tot contra sumei de 150 de lei. Cei care optează să adopte un cățel vor primi patrupedul acasă, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: Privatizarea' sistemului de sănătate, subiect de dispută în studioul Digi24! Victor Ponta l-a ciuruit pe un secretar de stat: 'E o nebunie'

Acțiunea de adopție a urșilor de la Zărnești a fost începută anul trecut, când au fost acordate 30 de certificate. Reprezentanții Libearty spun că adopția urșilor reprezintă un ajutor foarte important pentru rezervația de la Zărnești care se autofinanțează pentru îngrijirea celor 106 mamifere mari salvate din captivitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.