Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ursoaică cu doi pui gonită de jandarmi de pe străzile din Tușnad

SuceavaLive
Urs

Jandarmii au intervenit în noaptea de miercuri spre joi în Băile Tușnad, județul Harghita, după ce oamenii din oraș au anunțat că au văzut o ursoaică și doi pui pe o alee, apoi un alt urs în zona Gării, potrivit Mediafax.

Primul apel la 112 a anunțat că o ursoaică cu doi pui au fost văzuți pe Aleea Sfânta Ana din Băile Tușnad. Echipajul format dintr-un polițist și un jandarm au îndepărtat animalele prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

Citește și: Impozitarea pensiilor speciale a fost adoptată de Parlament: cum se va aplica noua taxă specială și cine este vizat

Câteva ore mai târziu, al doilea apel a anunțat despre prezența unui urs pe strada Gării din Băile Tușnad. Echipajul de jandarmerie care a intervenit nu a mai găsit ursul.

Totuși, s-a acționat preventiv pentru a elimina posibile incidente și echipajul a rămas în zonă pentru a se asigura că urșii nu mai revin.

Jandarmii îi sfătuiesc pe cetățeni să sune la 112 de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.