Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR Bacău acuză PSD de organizarea unei acţiuni electorale la Filipeni, cu peste 100 de oameni

usr

Conducerea filialei USR Bacău îi acuză pe social-democraţii din judeţ că au încălcat ordonanţele militare prin organizarea unei întâlniri electorale în comuna Filipeni.

Liderii USR Bacău susţin, într-o postare pe pagina de facebook a organizaţiei, că preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Braşoveanu, şi deputatul Ionel Floroiu au făcut "o baie de mulţime" la Filipeni, unde "au sărbătorit" debutul unei etape intermediare a unei investiţii, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Ultimă oră! Iohannis: ‘O majoritate parlamentară fără legitimitate votează măsuri populiste’

"Maestru de ceremonii a fost primarul comunei, Rodica Ambrosie, care a ignorat restricţiile impuse de ordonanţele militare care interzic adunările publice şi a adus câteva zeci de săteni pentru a le asigura politicienilor cadrul festiv cu care s-au obişnuit", au precizat liderii USR Bacău.

La eveniment ar fi participat inclusiv persoane care pot fi încadrate în categoria cea mai mare de risc, se susţine în postarea USR Bacău.

Citește și: Sorina Pintea și Mircea Beuran nu mai ies din casă pentru control judiciar, pentru a fi protejați de COVID-19

"Din punct de vedere legal, singurul a cărui prezenţă ar fi fost justificată acolo era preşedintele CJ, ca beneficiar al lucrării. Nici edilul comunei şi nici deputatul PSD nu aveau niciun rol formal în această procedură. Dar cum legea, fie ea şi ordonanţă militară, este doar un prilej de noi excepţii chiar în accepţiunea ministrului de interne al guvernului PNL, Marcel Vela, ce ne mai miră că nici cei din PSD nu-i iau ordonanţele militare în serios?", se mai arată în postarea USR Bacău.

La rândul său, preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr, a condamnat "acţiunea electorală" de la Filipeni şi a solicitat prefectului judeţului Bacău să se autosesizeze şi să ia toate măsurile care se impun în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.