Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va ieşi un SCANDAL imens: O susţinătoare a lui Vladimir Putin, UCISĂ în Ucraina / FOTO

www.dailystar.com.lb
Vladimir Putin

Va ieşi un scandal internaţional imens. O susţinătoare a preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a fost ucisă. Este vorba despre o lunetistă de origine ucraineană, care era o susținătoare a regimului condus de Vladimir Putin. Cunoscută sub porecla ”Albă ca Zăpada”, aceasta a fost ucisă în estul Ucrainei.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri bombă la DNA! Mai mulţi politicieni – lideri în corzi! Ce spune SRI

Potrivit publicației britanice Metro, femeia se numea Anastasia Slobodyanyuk, avea 26 de ani și fusese lăudată până acum pentru ”curajul său excepțional” din sângeroasele lupte din regiune. Ea ar fi fost ucisă de un alt lunetist, ucrainean. ”Astăzi, în Donbass, în districtul Spartak, lunetistul nostru a șetrs-o de pe fața pământului pe Albă ca Zăpada, o ticăloasă și o ucigașă sadică.” se arată într-un mesaj postat pe Twitter și citat de Metro.

Citește și: Legea a fost aprobată: Ce categorie de bugetari pot cere recalcularea pensiei

Se spune că această tănără s-ar fi alăturat luptei dintre cele două tabere după ce ar fi asistat la înmormântarea unei fetițe de 5 ani, care a fost ucisă în 2014, în Slavyansk. ”Inacceptabilul nu poate fi acceptat. Dacă nu oprești răul, atunci devii și tu un rău”, ar fi spus ea.

Citeşte şi: Simona Halep e FAVORIZATĂ la Turneul Campioanelor: Decizia FĂRĂ PRECEDENT luată de organizatori care o poate duce în semifinale

Anastasia a participat la lupta pentru aeroportul din Donețk, unde a devenit celebră pentru curajul său. ”Am văzut-o pe această fată cum a acționat la aeroportul Donețk și am știut că va deveni o războinică”, a spus pe Twitter jurnalistul Ghenadi Dubovoi, citat de Metro. Iubitul său a fost comandantul rebel Mihail ”Givi” Tolstik, care fusese ucis în februarie 2017, de o rachetă. El se afla pe lista de sancțiuni a Uniunii Europene, conform ProTV.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.