Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeria Schelean (PNL): Votul pe Regulament arata ca PSD incepe sa piarda majoritatea

Deputatul PNL Valeria Schelean, Vicepreședinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, susține că după momentul votului pe Regulamentului Camerei Deputaților, devine din ce în ce mai clar faptul că PSD pierde majoritatea, ceea ce înseamnă că sprijinul Guvernului stă într-un fir de ață, iar moțiunea de cenzură pe care o va depune PNL are toate șansele de reușită.

Astăzi am avut cea mai bună dovadă că PSD începe să piardă majoritatea în Camera Deputaților, după ce Regulamentul Camerei a picat la vot pentru că nu s-a întrunit numărul de voturi necesare unei legi organice. Toate aceste lucruri demonstrează că, în ciuda mesajelor triumfaliste, Victor Ponta și guvernul său pierd susținerea în Parlament, iar o moțiune de cenzură pe care o va depune PNL are toate șansele de reușită. Căderea Guvernului Ponta este doar o problemă de timp”, a declarat Valeria Schelean într-un comunicat remis stiripesurse.ro

Citește și: Înfrângere MAJORĂ pentru PSD în Parlament

Deputatul PNL a atras atenția asupra modului în care Valeriu Zgonea își îndeplinește funcția de Președinte al Camerei Deputaților, invitându-l pe acesta să învețe să-și respecte funcția sau să-și dea demisia.

Sunt încă o dată dezamăgită de atitudinea dlui Valeriu Zgonea, care, din funcția de Președinte al Camerei Deputaților, a arătat cât de puțin înțelege din responsabilitățile sale, din moment ce nu știe nici măcar ce fel de lege este Regulamentul Camerei Deputaților: ordinară sau organică. Ca să nu mai vorbesc despre modul în care dl Zgonea înțelege să ia cuvântul și să lanseze acuzații la adresa colegilor săi deputați. Fie dl Zgonea învață să-și respecte funcția, fie își dă demisia. Cert este că a produs destule prejudicii imaginii și reputației Camerei Deputaților”, a mai afirmat Schelean.

Valeria Schelean mai susține că la finalul zilei de astăzi, românii au putut vedea cât înseamnă vorbele și promisiunile lui Victor Ponta. “Sper că astăzi s-au lămurit toți românii câți bani face cuvântul dlui Ponta, din moment ce singurul parlamentar care și-a păstrat imunitatea, în urma votului politic, a fost prietenul și partenerul său de afaceri, Dan Șova”, a mai spus, în încheiere, Valeria Schelean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.