Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vântul face ravagii în Constanța: Arbori căzuți, panouri publicitare distruse și acoperișuri smulse de furtuna puternică!

Inquam Photos / Octav Ganea
zapada viscol iarna

Primăria Constanţa a anunţat că au fost primite, în primele ore ale zilei de duminică, 60 de sesizări doar pentru arbori doborâţi de vânt, iar intervenţiile sunt prioritare acolo unde este blocat traficul rutier. De asemenea, vântul a pus la pământ, în municipiul Constanţa, panouri publicitare şi acoperişuri.

”Mai multe echipe de ţapinari ale societăţilor de întreţinere a copacilor şi ale ISU lucrează la foc continuu pentru de tăierea şi degajarea arborilor căzuţi pe carosabil sau pe maşini. Până la această oră au fost înregistrate peste 60 sesizări din partea constănţenilor, doar pentru arbori doborâţi de vânt, iar intervenţiile se realizează cu prioritate acolo unde este perturbat traficul rutier şi transportul în comun. Vântul puternic a pus la pământ şi panouri publicitare, stâlpi de iluminat, acoperişuri”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Constanţa, conform News.ro.

Ei au precizat că una dintre intervenţiile care a necesitat o mobilizare mare a fost cea din zona telegondolei, unde echipele au acţionat pentru îndepărtarea unui arbore, care a tras odată cu el şi un stâlp de curent electric.

Judeţul Constanţa se află până la ora 20 sub cod roşu de viscol puternic.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.