Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu ADMITE TENSIUNILE de la negocieri: E mai GREU cu programul de guvernare - PSD NU ARE O listă fixă de nume pentru ministere

PSD
Vasile Dîncu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat luni că o decizie privind propunerile de miniştri din partea social-democraţilor va fi luată în forurile de conducere ale partidului în funcţie şi de ministerele care vor reveni formaţiunii, după negocierile cu PNL şi UDMR.

"În funcţie şi de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî cu toţii. Nu există nicio hotărâre pentru cineva care să fie în mod obligatoriu prezent acolo", a afirmat Vasile Dîncu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al social-democraţilor.

Întrebat dacă, în opinia sa, vor fi probleme cu numele de miniştri la negocierile cu PNL, el a răspuns: "Nu cred că vor fi probleme. Cu siguranţă că şi noi s-ar putea să avem mai mulţi candidaţi, dar vom hotărî împreună cu toţii, nu cred că este o problemă şi nu cred că vom avea probleme în alegerea oamenilor". "Mai greu este cu programul de guvernare, pentru că trebuie să aduci mai multe tendinţe la un loc", a completat preşedintele CN al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.