Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu: 'ATENȚIE la speculațiile cu privire la procesul de încorporare ori de mobilizare'

sursazilei.ro
dincu masca textila

Vasile Dîncu spune că documentele care au fost prezentate, în ultimele zile, pe rețelele de socializare, ”reprezintă un proces de actualizare de date care se realizează periodic, sunt proceduri de rutină și nu au legătură cu situația din Ucraina”. Ministrul Apărării atrage atenția asupra a ”așa-ziselor dovezi ale unor pregătiri pe care autoritățile le-ar face în contextul situației de securitate din Ucraina”.

„ATENȚIE la speculațiile cu privire la procesul de încorporare ori de mobilizare

Documente de corespondență între instituții publice cu atribuții în procesul de gestionare a fluxului de evidență pentru rezerva de mobilizare a Armatei României sunt distribuite, tot mai frecvent, în spațiul public drept așa-zise dovezi ale unor pregătiri pe care autoritățile le-ar face în contextul situației de securitate din Ucraina.

Citește și: Vasile Dîncu crede că ameninţarea nucleară a lui Putin va rămâne doar amenințare: Nici nebunii nu vor să se sinucidă

Astăzi au fost semnalate două documente din județul Mureș, în timp ce ieri o adresă a Primăriei municipiului București era prezentată în același registru.

Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro a precizat că datele la care fac referire documentele menționate reprezintă un proces de actualizare de date care se realizează periodic, sunt proceduri de rutină și nu au legătură cu situația din Ucraina.

Mă adresez, pe această cale, jurnaliștilor, și îi rog să contacteze reprezentanții Ministerului Apărării Naționale ori de câte ori doresc informații cu privire la procesul de recrutare sau încorporare. Colegii mei pun la dispoziția mass-media, dar și publicului larg, toate detaliile necesare pentru a asigura o informare corectă a românilor.”, a precizat Vasile Dîncu.

Citește și: Ministrul Apărării, despre războiul din Ucraina: 'Toate datele noastre ne spun că Putin nu se va opri neapărat la această operaţiune' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.