Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Năstase: Trebuie să ne apropiem cât mai mult de România

primul.md
vasile nastase platforma da

Vasile Năstase, deputatul Platformei DA, a declarat, într-o emisiune televizată, că formațiunea nu renunță la valorile europene și că va insista în continuare pe apropierea de UE, dar „primul pas care trebuie făcut este să ne apropiem cât mai mult de România”, transmite știri.md

„România este prima țară din UE, vecina noastră, să nu mai vorbim de istoria noastră similară. Aici trebuie să găsim, din punct de vedere politic, tot ceea ce ne atrage, tot ce este apropiat de noi şi de cetăţenii noștri, astfel încât să depășim barierele care stau în calea noastră. Aici mă refer și la programe de cultură, şi la programe de infrastructură, dar și la alte lucruri, care ar putea să ne unească și mai mult. În această campanie vom veni cu un program foarte serios pe aceste dimensiuni”, a declarat Vasile Năstase în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Fiind întrebat dacă mesajul Platformei DA în această campanie electorală va fi unul unionist, parlamentarul a menționat că în formațiunea respectivă există foarte mulți unioniști.

„Personal m-am unit cu România în 1992, atunci când am luat cetățenia română și mi-am făcut pașaportul. Unirea politică este altceva. Vreau să vă spun că oamenii s-au săturat de gălăgioși. Noi vrem poduri de beton peste Prut, ecartament și interconexiuni cu linii de înaltă tensiune din România.

Noi vrem, cel puțin la prima etapă, o vamă comună și așa mai departe. Sunt lucruri care trebuie făcute, dar nu țipate. Treizeci de  ani au fost niște băieți din ăștia, profitori, care au tot țipat și au folosit lucrurile acestea în scopuri politice”, a mai adăugat Vasile Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.