Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui: Dosar pentru braconaj, tâlhărie şi uz de armă fără drept în cazul primarului comunei Hoceni

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii vasluieni au deschis un dosar in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj, tâlhărie şi uz de armă fără drept în cazul primarului comunei Hoceni, Vasile Ţabără, care este acuzat de un cetăţean că a împuşcat un căprior, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

"Cercetările sunt efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Citește și: Debitul Dunării la intrarea în ţară, peste mediile multianuale în ianuarie şi martie; sub medie în februarie 2020

Primarul comunei Hoceni, Vasile Ţabără, este acuzat de un localnic că ar fi participat, vineri, la o vânătoare neautorizată, împuşcând un animal pe raza satului Hurdugi. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa fapta, acesta reclamând ulterior că a fost lovit de edil, care i-ar fi luat şi telefonul mobil cu care filma. 

"Nu mă ocup eu cu astfel de lucruri, sunt nişte invenţii. În cursul zilei de ieri (vineri - n.r.), am fost toată ziua acasă cu soţia, chiar a fost ziua ei. Cred că aceste acuzaţii au legătură cu campania electorală care va urma pentru alegerile locale", a declarat sâmbătă, Vasile Ţabără.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.