Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești NOI în preajma Crăciunului despre starea Regelui Mihai: 'Îi trimitem poze'

Regele Mihai principesa Margareta

Regele Mihai I va petrece sărbătorile departe de țară, în Elveţia, anunță Principesa Margareta. Veștile sunt bune, însă, în ceea privește starea monarhului. "Se simte mai bine şi este foarte bine îngrijit", a anunţat Principesa Moştenitoare Margareta, când a prezentat bradul şi masa de Crăciun, precizând că regele întreabă în fiecare zi de ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a anunţat, vineri, la Castelul Regal de la Săvârşin, unde prezenţa Familiei Regale de Crăciun este o tradiţie, că "Regele Mihai se simte mai bine, nu suferă".

Tranzacția finalului de an: 'Prințul deșertului' a pus mâna pe fosta perlă a litoralului

"Este mai liniştit acum şi se simte puţin mai bine, nu suferă, este foarte bine îngrijit. Noi o să mergem acolo (în Elveţia n.r) imediat după Crăciun, cu maşina cu soţul meu, şi să stăm pentru întâi ianuarie cu Regele", a declarat presei Principesa Moştenitoare Margareta.

Mai mult, Regele Mihai întreabă mereu despre ţară. „Tot timpul (întreabă - n.r.), noi îi trimitem poze în fiecare zi, cu ce facem astăzi, trimitem şi cu curcanul ( pentru masa de Crăciun - n.r.) pe care îl facem trimitem poze e normal", a mai declarat Principesa Moştenitoare Margareta.

Citește și: În pas cu tehnologia: Patriarhul le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis urări de ziua lui

Regele a rămas în Elveţia de Crăciun, iar de Anul Nou Principesa Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor merge să fie alături de rege. Întrebată dacă a trimis deja un cadou de Crăciun pentru Regele Mihai, Principesa Margareta a spus că "nu încă".

"Nu prea ştim, eu cred că o să pregătim ceva aici cu Viorica (bucătăreasa Familiei Regale de la Castelul din Săvârşin - n.r), ceva de mâncat, ceva bun din România, care să poată fi luat cu noi în maşină. (Ca să-i amintească de Săvârşin - n.r) da, are nevoie", a mai declarat Principesa Moştenitoare Margareta.

Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 10.00, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei transmite Mesajul de Crăciun 2016. Mesajul va fi transmis în format electronic, scris, întregii prese. Este primul mesaj de Crăcin transmis de către Principesa Margareta. Până în 2015, mesajul era transmis de către Majestatea Sa Regele Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.