Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta Pro TV ajunsă primar face promisiuni după avaria din Câmpulung: Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet

Facebook.com
elena lasconi

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, anunță că avaria care s-a produs luni noaptea și a lăsat orașul fără apă potabilă a fost remediată. „Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet”, anunță ea.

„Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet. Toată ziua am coordonat distribuția apei (cu ajutor de la Pompieri, CBRN, ADP, Direcția de asistenta socială) în tot orașul și am comunicat cu toate autoritățile (Prefectură, ISU Argeș și Direcția de sănătate publică) despre situația din Câmpulung. Avaria a fost remediată. Acum s-a dat drumul la apă, însă mai durează câteva ore până va ajunge la robinet (chestiuni tehnice de siguranță)”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

Ea admite că este o rezolvare pe termen scurt.

„Soluția e o nouă conductă de aducțiune. Anul acesta este în planul de investiții. Știți cu toții că lucrările trainice nu au nicio legătură cu cârpelile. E nevoie de un proiect fezabil, bani și un bun executant. O să se întâmple, dar durează. Dacă era ușor nu se ajungea aici. Îmi pare rău pentru disconfortul creat! Nu e vina nimănui. E o conductă din 1985 și cu asta am spus tot. Dacă mâine vă pocnește o conductă în casă cred că vă concentrați să o reparați. Ca să fie o lucrare temeinică economisiți bani și luați una nouă. Mulțumesc echipei tehnice și tuturor celor care s-au implicat pentru a rezolva această problemă! Vorbesc aici de pompieri, ADP, militarii CBRN, angajații EDILUL, poliție, jandarmi, Direcția de asistență socială, angajaților Primăriei și nu în ultimul rând presei care ne-a ajutat să fiți informați rapid! Vă mulțumesc vouă pentru înțelegere! Noi trebuie să fim uniți mai ales la greu”, încheie Lasconi.

O avarie de proporție care s-a produs luni noaptea a lăsat orașul Câmpulung fără apă potabilă. Locuitorii și instituțiile primesc apă cu ajutorul pompierilor și al asistenților sociali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.