Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Velez Sarsfield a exclus doi jucători din prima echipă după ce au fost acuzaţi de agresiune sexuală

Velez Sarsfield a exclus doi jucători din prima echipă după ce au fost acuzaţi formal de procurori într-un caz de agresiune sexuală, conform Reuters, care citează clubul argentinian de fotbal, potrivit Agerpres.

Cei doi jucători sunt fundaşul Miguel Brizuela, 24 ani, şi mijlocaşul Thiago Almada, 19 ani, care au jucat cu regularitate la Velez în sezonul trecut.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Într-un comunicat, clubul argentinian a precizat că jucătorii au fost îndepărtaţi din prima echipă până la rezolvarea situaţiei lor legale. Velez s-a oferit să ajute poliţia prin deschiderea unei investigaţii proprii şi a angajat un psiholog care să lucreze cu jucătorii implicaţi.

Almada şi Brizuela au fost denunţaţi pentru abuz sexual la o petrecere clandestină organizată la finele anului 2020 în casa altui jucător de la Velez, Juan Martin Lucero. O tânără, care a făcut un denunţ la poliţie, ar fi acceptat să întreţină relaţii sexuale cu Almada, dar s-a împotrivit la apariţia celui de-al doilea jucător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.