Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru fanii 'Game of Thrones'

game of thrones

Premiera mondiala a celui de-al cincilea sezon al serialului 'Games of Thrones' ('Urzeala tronurilor') are loc miercuri seara, într-un cadru cu totul special: Turnul Londrei, cea mai veche constructie din capitala Marii Britanii, de care se leaga nenumarate momente importante din istoria acestei tari, transmite EFE.

Este pentru prima data când un sezon din 'Game of Thrones' este inaugurat în afara SUA, iar organizatorii au optat pentru o 'premiera în Europa' având în vedere ca unele capitole din cea de-a cincea serie au fost filmate pe 'batrânul continent', în Irlanda, Croatia, Islanda si Spania.

Unii dintre protagonistii acestei saga, urmarita de milioane de spectatori din întreaga lume, bazata pe seria de romane fantastice 'A Song of Ice and Fire', a scriitorului american R.R. Martin, vor defila pe covorul rosu instalat special pentru acest eveniment în fata fortaretei de pe malul Tamisei, care a servit si ca resedinta regala, dar si ca temuta închisoare. Publicul îi va putea admira cu acest prilej, printre altii, pe Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Mark Gatiss (Tycho Nestoris) si Aidan Gillen (Petyr Baelish).

'*Games of Thrones* este serialul anului. Sunt încântat ca am putut sa realizam premiera mondiala într-un loc emblematic precum Turnul Londrei', a declarat Zai Bennett, directorul Sky Atlantic, postul de televiziune american care difuzeaza serialul. 'Nu-mi imaginez un alt loc mai potrivit pentru prezentarea noului sezon al unui serial pe care nimeni nu ar trebui sa-l piarda', a mai spus el.

Serialul va fi transmis în SUA începând din 12 aprilie.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.