Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste MARE despre Simona Halep: Andrei Pavel a anunțat ce va face românca, după ce va reveni pe primul loc mondial

Guliver/GettyImages
Simona Halep

Vești extraordinare despre Simona Halep! Constănțeanca revine de săptămâna viitoare pe primul loc mondial și recuperarea ei decurge bine, astfel că va participa la turneul de la Indian Wells (7-18 martie), după cum a anunțat antrenorul Andrei Pavel.

Anunțul confirmă așteptările finalistei de la Australian Open, care după retragerea din semifinalele de la Doha spunea că speră să se refacă până la competiția de categorie Premier Mandatory, anunță Digisport.ro.

Citește și: Gigi Becali face IUREȘ și își desființează jucătorii, cu două excepții: 'Poate mă retrag! N-am jucat nimic! Cu echipa asta n-ai ce să mai faci'

"100% confirmat că Simona Halep va fi la BNP Paribas Open. Păstrez legătura cu ea, dar acum se relaxează, lasă piciorul să se vindece", a spus Andrei Pavel, citat de Travel&Sports.

Simona Halep (26 de ani) s-a retras, săptămâna trecută, din semifinalele turneului de la Doha, din cauza problemelor medicale: a aflat că are o tendinită cu acumulare de lichid la piciorul drept. A simțit dureri la fiecare meci și afecțiunea a forțat-o să se retragă și de la Dubai, turneul transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, unde trebuia să participe în această săptămână.

Citește și: Victorie MARE pentru Gigi Becali, în războiul cu Armata: Decizie explozivă a Tribunalului București

Simona Halep a cucerit trofeul la Indian Wells în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de Kristina Mladenovic. În 2016, Serena Williams a învins-o pe Halep în sferturile de finală.

Printre participantele la turneul din California se află şi fostul lider mondial Serena Williams, pentru care va fi prima apariție în circuitul WTA, după peste un an de absenţă, cauzată de naşterea primului său copil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.