Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune din județul Giurgiu - Numărul cazurilor de COVID-19 se menţine constant de două zile

Pinterest
coronavirus

Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în judeţ s-a menţinut constant la finalul săptămânii trecute, iar cel al vindecărilor a început să crească, au informat, luni, reprezentanţii Prefecturii Giurgiu, potrivit Agerpres.

"Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 pe raza judeţului Giurgiu nu a înregistrat creşteri la finalul săptămânii trecute şi atât sâmbătă, 23 mai, cât şi duminică, 24 mai, numărul cazurilor a rămas constant, la 211, iar numărul cazurilor vindecate şi externate a început să crească de la 115, sâmbătă, la 116, duminică", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Giurgiu.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

Aceeaşi sursă arată că în carantină instituţionalizată, la nivel judeţean, se mai află 66 de persoane şi alte 460 sunt în autoizolare la domiciliu.

De asemenea, în cartierul Rudărie din comuna Prundu se menţine starea de carantină, 24 de jandarmi asigurând menţinerea măsurilor specifice de carantinare după ce 32 de persoane au fost depistate pozitive. Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

La finalul săptămânii trecute, 36 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare şi alte 19 pe cel de carantinare, fiind înregistrate 11 apeluri la 112 referitoare la COVID-19.

De la declanşarea epidemiei, în judeţul Giurgiu au fost testate 2.296 de persoane, dintre care 12 în ultimele 24 de ore.

Pe raza judeţului, un număr de 174 de poliţişti şi 21 de poliţişti locali au acţionat integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, la finalul săptămânii trecute, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19 şi au desfăşurat 90 de misiuni specifice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.